Bliv investor

Et stærkt kapitalberedskab

Buus og Co. valgte at komme med som gæst til et VER Business Club møde, og her kunne vi hurtigt se, at der kunne komme god forretning ud af at blive sponsor i VER. Og så er det sponsorer, der afholder Business Club møderne, så det giver mulighed for at vise sin virksomhed frem for netværket. Derudover giver det god mening at støtte et ungt menneske og følge udviklingen, samtidigt med at man udvider sit netværk.
Martin Linnemann

Medejer, Buus & Co

Investor for Valdemar

Egenkapitalinvestering
Valdemar Eriksen er en ung racerkører der forfølger et mål om at blive professionel racerkører, gerne med deltagelse
i verdensmesterskabet i Formel 1. Valdemar har udvist betydeligt potentiale og engagement.

Stærkt kapitalberedskab

Det er velkendt fra topmotorsport, at det ikke er muligt at realisere en sådan målsætning uden et stærkt kapitalberedskab der investerer i kørerens talent og deltagelse i lavere rangerende motorsportsklasser, der på sigt kan føre til en professionel karriere med betydelige indtægter og dermed et signifikant investeringsafkast.

Der er derfor allerede på et tidligt tidspunkt etableret et aktieselskab omkring Valdemar (Valdemar Eriksen Racing A/S) som ejer samtlige fremtidige kommercielle rettigheder til Valdemar Eriksens motorsportskarriere. Selskabet afholder samtidigt alle driftsomkostninger forbundet med Valdemars motorsportsaktiviteter.

Selskabets motorsportsaktiviteter finansieres dels gennem et stærkt erhvervsnetværk omkring Valdemar (VER Business Club) og dels ved at tiltrække investorer, der ønsker at investere i motorsportsaktiviteter og tage del i et eventuelt fremtidigt afkast ved at tegne kapitalandele.

Investeringsmateriale VER 2019