Duroc Machine Tool

Diamantsponsor

duroc-machine-tool-logo

Vi hjælper dig til at blive mere effektiv. Helt enkelt.
Duroc Machine Tools forretningsidé er at hjælpe maskinvirksomheder i Norden med maskiner, værktøj og tilbehør, produktions-optimering og finansiering, service, support og uddannelse. Kort sagt alt det, du har brug for til at blive konkurrencedygtig. Vi har et bredt og fleksibelt udbud, der gør det muligt for os at give vores kunder fleksibilitet, stabilitet, sikkerhed og med et klart mål for øje: Øget lønsomhed hos vores kunder.

BREDE, HURTIGE, LANGSIGTEDE – MED INTERNATIONAL RÆKKEVIDDE
Duroc Machine Tool er en af Skandinaviens og de baltiske landes største leverandører af maskiner, værktøj, service og support til maskinindustrien. Til sammen repræsenterer vi omkring 60 internationalt anerkendte fabrikater. Ingen andre har så stor bredde. Vi er også de eneste, der er aktive på seks forskellige markeder: Sverige, Norge, Danmark, Estland, Letland og Litauen. Det sætter os i stand til at levere, hvad du har brug for, uanset hvor du har brug for det.

EN DEL AF DUROC AB
Duroc Machine Tool indgår i børsnoterede Duroc AB, som ejer, driver og udvikler industri- og handelsvirksomheder. Med Duroc AB i ryggen har vi den kraft, vi har brug for til at udvikle vores forretning i den retning, vi ønsker. En udvikling, der kommer vores kunder til nytte gennem flere og stærkere produkter.

Hjemmeside: durocmachinetool.dk