Et dedikeret team

Mød dem her…

Meet the team!

Benjamin Bailly

Benjamin Bailly har selv en fortid som professionel racerkører og nåede hele vejen til F2, inden han tog et karriereskift og begyndete at hellige sig at udvikle unge talenter og bringe dem frem. Ben startede med at arbejde for teamet medio 2018, og det kunne mere eller mindre omgående aflæses i Valdemars resultater.

Samarbejdet er både på banen til tests, til løb, men også uden for banen i simulatortræning osv. Ben har en ægte interesse i de unge kørere, som er afsmittende og han har en topprofessionel indstilling til tingene.

Når de ikke har travlt på banen, spiller de to ofte over nettet, og vi har hørt, at selvom Ben (stadig) er den hurtigste på banen, halter det vist lidt når det kommer til computerspil.

Steffen Skjødt-Jakobsen

Steffen Skjødt-Jakobsen er hovedansvarlig for at vedligeholde bilerne, gøre dem klar til løb, tests osv. Steffen arbejder til dagligt som mekaniker og trods sin unge alder, har han allerede arbejdet med formelbiler i en del år. Steffen er stort set altid smilende og i et højt humør, vellidt af alle både på og udenfor teamet og lægger en kæmpe arbejdsindsats. Han har en ”can do” attitude og stopper ikke før han ligger ned.

Steffen elsker mad, og hans kælenavn er også ”uofficiel Danmarksmester i buffet”, og det er en jævnlig bekymring, om vi nu får noget at spise . Alle på teamet er superglade for Steffen, hans gemyt og store engagement.

Torben Keller

Torben Keller har fungeret som Valdemars fysiske træner i et stykke tid nu og virkelig rykket Valdemars fysik og ikke mindst gjort det sjovt at træne i modsætning til at være en sur pligt. Valdemar træner således med Torben 3 gange om ugen i CrossFit North 579 som Torben står i spidsen for.

Torben har en fortid som professionel bokser, og vi ved ikke rigtigt om det har noget med navnet at gøre, for som den anden Torben på teamet, vil Torben Keller også rigtig gerne vinde.

Torben er en kanonfyr, er god til at sprede positivitet og vigtigst af alt, elsker Valdemar at hænge ud med Torben.

Torben Risum

Torben Risum har været involveret i motorsport i mange år – både i gokart, hvor han har arbejdet som mekaniker for mange af de største motorsportsnavne i Danmark, men også tidligere i Formel Ford.

Torben har arbejdet med Valdemar i mange år nu, kørt Europa tykt og tyndt for at køre gokartløb samt formelbiltests. Torben er kendt for, at han rigtigt rigtigt gerne vil vinde, at han vil gå gennem ild og vand for at løse en opgave, han går altid tidligt i seng og sidst, men ikke mindst, har Torben et særdeles veludviklet temperament.

Sofie Amalie Eriksen

Tekst på vej…