Buus Anlægsgartner A/S

Guldsponsor

Buus-&-co-logo

Professionelt anlægsgartnerarbejde i hele Jylland
Hos Buus A/S udfører vi alt inden for professionelt anlægsgartnerarbejde – både til private kunder, kommuner og offentlige institutioner samt erhvervsvirksomheder. Vores dygtige anlægsgartnere og brolæggere besidder alle de nødvendige fagkompetencer og tekniske færdigheder til at kunne løse anlægsopgaver, kloakarbejde og entrepriser af alle størrelser.

Hvad enten det gælder pleje af etablerede grønne områder, renovering af kloakanlæg, konstruktion af sedumtage og haveanlæg eller flise- og brolægningsopgaver, hjælper vi dig med at finde den helt rigtige løsning, som både byggeteknisk og arkitektonisk passer til dine behov og ønsker.

Entreprise
Buus A/S udfører såvel store som små entrepriser, og vi hjælper altid med at finde den helt rigtige løsning. Som leveringssikker totalleverandør har vi alle de nødvendige faggrupper, der skal til for at udføre ethvert bygge- og anlægsprojekt. Vi har naturligvis et fuldt dækkende kvalitets-styringssystem og individuelle drift- og vedligeholdelsesmanualer til hvert af vores arbejdsområder. Uanset entreprisens størrelse og kompleksitet, er alt udført med ordentlighed, samarbejdsvillighed og professionalisme.

Kloakering
Buus A/S har autorisation til at udføre alle former for kloakservice og er tilsluttet Byggeriets Kvalitetskontrol. Vi tilbyder alt lige fra regnvandshåndtering og tv-inspektion af kloak til etablering af omfangsdræn for private kunder, offentlige institutioner og erhvervsvirksomheder.

Ejendomsservice
Naturen holder aldrig pause. Derfor kræver det et konstant beredskab at vedligeholde grønne områder og bevare et flot og præsentabelt udeanlæg – både i private hjem, ved virksomheder og på offentlige arealer. Hos Buus A/S tilbyder vi professionel gartner- og ejendomsservice, hvor vedligeholdelse af både udendørsområder og indendørsarealer bliver tilpasset dine behov og ønsker.

Haver og uderum
Uanset hvad du end måtte drømme om at få forandret i haven eller indkørslen, kan vi hjælpe dig med at finde den helt rigtige, praktiske løsning – og få gjort drømmen til virkelighed. Hos Buus A/S tilbyder vi professionel anlægning af haver og uderum, der både byggeteknisk og æstetisk opfylder ethvert ønske om en indbydende, grøn oase.

Hjemmeside: buus-ag.dk
buus anlaegsgartner

Buus Anlægsgartner A/S

Afd. Aalborg:
Landholmvej 3
9280 Storvorde

Afd. Århus:
Silkeborgvej 750B
8220 Brabrand

Telefon

Telefon Aalborg : 9831 5250
Telefon Århus : 8626 0222