Coolshop

Diamantsponsor

Vi spreder glæde! Coolshop leverer underholdning, leg, livstil og oplevelser, som gør danskerne glade. Vores kunder er også glade, fordi vi er hurtige, billige og venlige. Vi er hurtige, fordi vi har varerne på lager. Vi er billige, fordi vi køber stort ind. Vi er venlige, fordi vi lever af vores kunder. Det er i virkeligheden meget enkelt. Det er det, der er så cool.

Det er på Coolshop du finder det absolut største udvalg af spil til konsoller og PC. Det er på Coolshop, du kan downloade dit spil og begynde eventyret med det samme. Det er her du forudbestiller den næste udgave af dit yndlingsspil, så du er sikker på at have det på selve udgivelsesdagen. Det er på Coolshop du kan spille online i vores spillehal. Det er på Coolshop, du finder det bedste legetøj til ungerne, det er her du køber de lækreste høretelefoner og de sejeste vinterjakker, det er her du finder den dejligste parfume og det sidste nye inden for interiør og boligindretning. Det er på Coolshop du finder de bedste julegaver til ham, hende og børnene. Det er på Coolshop du får gratis levering!

Coolshop har også succes i udlandet!
Det står ikke stille hos Coolshop. En god forretning kan altid blive bedre. Gennem de seneste år har vi åbnet butikker i Danmark, England, Sverige, Norge, Finland, Tyskland og Holland. Og det stopper ikke her. Det er vores mål at ekspandere yderligere de kommende år.

Raske og glade medarbejdere
Coolshop er en virksomhed i vækst. Der bliver løbende ansat nye medarbejdere på vores forskellige kontorer. Vi ved, at medarbejderne er firmaets vigtigste ressource, og vi tror på at glade og tilfredse medarbejdere yder en bedre indsats. Vi gør et stort arbejde for at sikre, at vores medarbejdere har det så godt som overhovedet muligt. Der bliver arrangeret biografture, der er frokostordning, frugtordning, årlige Medarbejder Udviklings Samtaler mv. Dette målrettede arbejde med firmaets arbejdsmiljø har blandt andet udmøntet sig i, at vi har et sygefravær på under 1%, samt at Arbejdstilsynet har tildelt os en grøn smiley som bevis på det gode arbejdsmiljø.

Cool Car Race Fonden
Coolshop modtager hver dag rigtig mange ansøgninger fra foreninger, fonde og klubber fra alle de lande vi er ude i og det blev til sidst nærmest en umulig opgave for os at vælge hvem vi skulle støtte. Derfor valgte vi for et par år siden at stifte fonden Cool Car Race Fonden som har til formål at hjælpe børn i nød. Dette er alt fra børn af misbrugere, Familier med kræftramte børn samt bygge skoler i en af verdens fattigste lande Nicaragua. Vi har til dato haft held med at indsamlerigtig mange penge hvert år, hvilke vi er rigtig stolte af.
Vi har siden 2011 kørt CoolCarRace og samlet flere millioner kroner ind til bla. foreningen Familier Med Kræftramte Børn.

Hjemmeside: coolshop.dk