D’Wine

Bronzesponsor


Om D’Wine

D’Wine ApS er en virksomhed oprettet i foråret 2011 med det formål at sælge og distribuere spanske kvalitetsvine i Danmark til private og virksomheder. Firmaet er 100% privatejet og har hovedsæde i Aalborg. Det var ejer Kristian Ishøy, der i 2011 tog initiativ til at starte virksomheden. Siden da har væksten betydet, at D’Wine ApS i dag har 5 medarbejdere.

Vores vine kommer fra mere end 15 vindistrikter fordelt over hele Spanien. Vi har alt lige fra vine fra de store områder såsom Rioja, Priorat og Ribera del Duero, men især de mindre kendte områder såsom Toro, Rías Baixas, Bierzo og Granada er vi meget glade for. Her kan man ofte finde høj kvalitet, men til en lavere pris end i de mere alment kendte områder. En faktor som selvfølgelig kommer vores kunder til gode.

Vi er altid på jagt efter nye kvalitetsprodukter, der ikke er set på det danske marked før. Til at teste om vinene er salgsbare i Danmark, tester vi dem først i vores butik i Aalborg, D’Wine. Har de den forventede succes, sender vi dem videre ud på det danske marked til vores kunder og partnere. Herunder kan nævnes restauranter, Sallingkæden under Dansk Supermarked, uafhængige vinhandlere, etc.

At finde vin er den letteste del af jobbet, men når man se på den række kriterier, som vi udvælger efter, bliver det at finde vin pludselig en mere besværlig opgave. Vores kriterier er;

Personlighed; Vores vin skal være lavet med personlighed og med hjertet på det rette sted. Det betyder også, at vi holder os til små og mellemstore vinhuse, hvor afstanden fra den enkelte drue til det færdige resultat er minimal.

Alder på stokkene; Alle vores vinhuse har stokke, der er minimum 30 år gamle. Det giver vinen mere fylde og dybere smag af den jord, hvori den enkelte stok gror.

Autencitet og variation; En vin fra et vinhus, hvor der udelukkende bruges naturlig gæring vil smage forskelligt fra år til år alt afhængig af faktorer såsom klima, nedbør og meget andet. En vigtig faktor for os er, at vinen ikke kunstvandes, da det vil udvande vinens smag. Det er den naturlige autentiske vin, som vi efterstræber, hvilket er med til at give vin af højeste kvalitet.

Vin med historie; En vigtig faktor for os er også den gode historie. Historier skaber tilhørsforhold og samhørighed. Historien knytter os til vinen og ved at få den gode historie, bliver vinen personlig. Vin uden historie er som en cola – noget man drikker – men ikke noget, der får en egentlig betydning i ens liv.

Lagring; Hvad angår lagring sætter vi en ære i, at alle vores rødvine lagres på fade, der udskiftes minimum hver 4-5 år. Dette giver vinen en bedre tekstur og smag

Med disse kriterier i mente kan D’Wine præsentere en række helt unikke vine – og det er vi ikke så lidt stolte af!

Hjemmeside: d-wine.dk