helkropsMR.dk

Bronzesponsor

Sæt fokus på dit helbred med en omfattende MR-helkropsundersøgelse
Dygtige fagfolk, en meget velovervejet tilrettelæggelse af din scanning og det nyeste udstyr fra en af verdens førende producenter af scanningsudstyr, gør det muligt for os at producere en stor mængde billeder af din krops indre i imponerende høj kvalitet på kort tid. Uden bivirkninger!

Hvad tilbyder vi
Vi har specialiseret os i at lave MR-helkropsundersøgelser med henblik på at afsløre alvorlig sygdom på et tidligt tidspunkt. Vi har særlig fokus på at opdage en eventuel kræftsygdom, før den giver symptomer. At finde en kræftsygdom tidligt øger mulighederne for helbredelse markant.

En MR-helkropsundersøgelse er en omfattende undersøgelse, som kræver stor ekspertise at mestre. I Danmark bruges undersøgelsen kun på hospitalerne. Vi er først i Danmark med en fuldstændigt gennemarbejdet undersøgelse til privatpersoner.

MR-scanninger har eksisteret i mange år, men har fortrinsvist været brugt til at undersøge afgrænsede områder, hvor der kan være mistanke om noget unormalt. Der har imidlertid været fart på udviklingen de senere år. Programmerne til billedbehandling er blevet så avancerede, at man med det bedste udstyr kan få billeder af meget høj kvalitet af hele kroppen på en time – helt uden bivirkninger.

At opnå høj kvalitet i så omfattende en undersøgelse kræver:

Godt udstyr. Vi bruger det nyeste udstyr fra én af verdens førende producenter, udvalgt specielt med henblik på helkropsscanninger.

En meget velovervejet scanningsprotokol. Det vil sige den mest hensigtsmæssige måde at scanne de forskellige dele af kroppen på.

Specialiserede radiografer. Det er en krævende kunstart at levere gode billeder til lægelig vurdering.

Specialiserede radiologer (røntgenlæger). Det kræver stor ekspertise at tolke de mange billeder, der produceres ved en helkropsscanning.

Der kan produceres op mod 1000 detaljerede billeder ved vores helkropsscanning og efter undersøgelsen beskrives din scanning af vores speciallæger i billeddiagnostik. Du modtager svaret på undersøgelsen af vores speciallæge i almen medicin. I taler om eventuelle fund og kan lægge en plan, hvis der skal gøres noget fremadrettet.

Hjemmeside: www.helkropsmr.dk