ITSecurity

Platinsponsor

ITSecurity

ITSecurity A/S er en nordjysk IT-virksomhed med et særligt fokus på IT-outsourcing, support og Cloud-løsninger. IT-verdenen udvikler sig med lynets hast, og derfor arbejder vi hårdt for at sørge for, at vores IT-løsninger altid lever op til de nuværende krav og forventninger. Det har vi gjort siden 1991, hvor indehaver Palle Ladefoged stiftede virksomheden under navnet ’Musik og Data’. I 2001 skiftede virksomheden navn til ITSecurity, og grundstenene blev lagt til den virksomhed, som vi kender i dag. IT-verdenen har udviklet sig meget siden da, og i 2021 kunne ITSecurity fejre 30-års jubilæum.

I dag er vi en seriøs spiller på den danske Cloud-bane, og ITSecurity er blevet en anerkendt IT-leverandør. Vi har opnået forskellige certificeringer igennem årene – ITSecurity er bl.a. en Microsoft-certificeret Cloud-leverandør, Microsoft Gold Partner, Veeam Gold Cloud & Service Provider, og så har vi en ISAE3402 Type ll erklæring. Det er flotte titler der alle vidner om, at vi har helt styr på IT.

Som IT-leverandør leverer vi IT til vores kunder, og på den måde fungerer vi som deres egen men eksterne IT-afdeling. Med andre ord betyder det, at vi tager hånd om hele eller dele af kundens IT-drift døgnet rundt. Det indebærer vedligeholdelse, overvågning, sikring, og selvfølgelig professionel IT-support fra vores Service Desk.

ITSecurity er en virksomhed, der vægter teamet over individet, hvilket ses i vores flade organisationsstruktur. Vi arbejder sammen og omgås hinanden med tillid og nærvær, hvilke også er vores hovedprincipper, når vi samarbejder med vores kunder.
Vores arbejdsgange formes af fællesskabet, og derfor er teamwork, ansvar og ejerskab nøglebegreber hos ITSecurity. Når vi samarbejder på tværs af teams, sikrer vi nemlig de optimale forhold for, at kundernes IT altid er i topform – og hvis IT’en pludselig driller, sørger vi i fællesskab for at få den på rette spor igen. Det sikrer bl.a. en høj oppetid for vores kunder, så de i stedet kan fokusere på kerneopgaverne.

Hjemmeside: www.itsecurity.dk

Carsten P. Anthonisen

Carsten P. Anthonisen – CEO

Lars Bo Christensen – Business Manager

ITSecurity A/S

Visionsvej 51
9000 Aalborg
CVR: 26091896

Telefon

Telefon Carsten P. Anthonisen:  22 477 787
Telefon Lars Bo Christensen : 27 538 041