ITSecurity

Platinsponsor

ITSecurity

Vi er en Microsoft Certificeret Cloud leverandør og Umbraco Certified Partner. Vi har beskæftiget os med IT siden 1991 og har fulgt udviklingen i IT-branchen, fra at være en traditionel driftsoperatør med hardware & software salg, til at være en seriøs spiller i Cloud verdenen med fokus på facility management. 

IT-outsourcing betyder at vi fungerer som din egen IT-afdeling. Vi varetager den optimale IT-drift døgnet rundt via vedligeholdelse, overvågning, optimering og sikring. Vi er også kundernes sparringspartner omkring udvikling og procesoptimering i deres virksomheder.

Vores webteam udvikler webstrategi, søgeoptimering, Google Adwords og producerer webløsninger i meget høj kvalitet, til en bred vifte af virksomheder. Vi er Umbraco Certified Partner og leverer websites, intranet og webshops 100% baseret på Umbraco CMS.

I 1991 stiftede Palle Ladefoged virksomheden Musik og Data, som i 2001 blev til ITSecurity, der i dag beskæftiger 25 medarbejdere. Meget vand er løbet under broen siden da, og i 2016 kunne ITSecurity fejre 25-års jubilæum.

Hos ITSecurity er vi alle eksperter på hver vores IT-område. Med alle de kompetencer samlet på et sted, er der ikke den udfordring, som vi ikke kan klare.

Din IT-løsning er i trygge hænder hos os. Vi sørger for det hele, uanset om du skal have lavet et nyt website, eller du ønsker IT-outsourcing med en cloudløsning, hvor din virksomheds data og software bliver hostet i skyen.

Hjemmeside: www.itsecurity.dk

Palle Ladefoged – CEO & indehaver

Lars Bo Christensen – Business Manager

ITSecurity A/S

Visionsvej 51
9000 Aalborg
CVR: 26091896

Telefon

Telefon Palle Ladefoged: 70 250 740
Telefon Lars Bo Christensen : 27 538 041