it’s IT

Platinsponsor

itsIT

 

it’s IT, tidligere kendt som ITSecurity A/S, er en nordjysk IT-virksomhed med et særligt fokus på IT-outsourcing, support og Cloud-løsninger. IT-verdenen udvikler sig med lynets hast, og derfor arbejder vi hårdt for at sørge for, at vores IT-løsninger altid lever op til de nuværende krav og forventninger.

Vi er en seriøs spiller på den danske Cloud-bane, og it’s IT er blevet en anerkendt IT-leverandør. Vi har opnået forskellige certificeringer igennem årene – it’s IT er bl.a. en Microsoft-certificeret Cloud-leverandør, Microsoft Gold Partner, Veeam Gold Cloud & Service Provider, og så har vi en ISAE3402 Type ll erklæring. Det er flotte titler der alle vidner om, at vi har helt styr på IT.
Som IT-leverandør leverer vi IT til vores kunder, og på den måde fungerer vi som deres egen men eksterne IT-afdeling. Med andre ord betyder det, at vi tager hånd om hele eller dele af kundens IT-drift døgnet rundt. Det indebærer vedligeholdelse, overvågning, sikring, og selvfølgelig professionel IT-support fra vores Service Desk.

it’s IT består af glade, ambitiøse mennesker som sammen skaber en sund forretning. Det gør vi bl.a. gennem teamwork, der er baseret på tillid og nærvær. Derudover arbejder vi ud fra filosofien om, at vi hver dag er endnu bedre end vi var i går.
Vi er en virksomhed, der vægter teamet over individet, hvilket ses i vores flade organisationsstruktur. Vi arbejder sammen og omgås hinanden med tillid og nærvær, hvilke også er vores hovedprincipper, når vi samarbejder med vores kunder. Vores arbejdsgange formes af fællesskabet, og derfor er teamwork, ansvar og ejerskab nøglebegreber hos it’s IT. Når vi samarbejder på tværs af teams, sikrer vi nemlig de optimale forhold for, at kundernes IT altid er i topform – og hvis IT’en pludselig driller, sørger vi i fællesskab for at få den på rette spor igen. Det sikrer bl.a. en høj oppetid for vores kunder, så de i stedet kan fokusere på kerneopgaverne.

Hjemmeside: www.itsit.dk