Kompas Hotel Aalborg

Bronzesponsor

AALBORGS HYGGELIGSTE HOTEL
Centralt placeret og nyrenoveret. Det gør KOMPAS Hotel Aalborg til et attraktivt og yndet hotel i Aalborg, hvor den personlige oplevelse er i fokus. Med over 100 år i byen, først som sømandshjem og nu som moderne og veldrevet forretnings- og turisthotel, har KOMPAS Hotel Aalborg en traditionsrig arv og en anderledes profil end mange andre hoteller.

KOMPAS Hotel Aalborg er et af byens ældste og mest populære hoteller. I over 100 år har hotellet, som oprindeligt blev grundlagt som sømandshjem i 1905, været et velkendt landmærke for byens borgere og et velbesøgt hotel for både danske og udenlandske gæster.

Optimal placering
Med fem minutters gang til centrum, fem minutters kørsel til Motorvej E45 og gode parkeringsmuligheder lige ved døren er hotellets placering velegnet til både dig, der er på forretningsrejse, og jer, der er på miniferie. Og med nogle af byens største kulturinstitutioner som Musikkens Hus, Nordkraft og den nyrenoverede havnefront som nærmeste naboer ligger KOMPAS Hotel i hjertet af Aalborgs kulturcentrum.

Mennesket i fokus
Hotellet er, med sin stolte arv som tidligere sømandshjem, funderet på kristne værdier, hvor det personlige møde med mennesket, hjertevarme og omsorg er i fokus. Her er alle velkomne, og alle behandles ligeværdigt og med oprigtig interesse. Og dét bemærkes af gæsterne, som ofte giver udtryk for, at de værdsætter hotellets hjemlige og hyggelige atmosfære. Rigtigt mange bor hos os igen og igen.

Non-profit hotel
KOMPAS Hotel er et 100 % non-profit hotel, hvor al overskud af hoteldriften går ubeskåret til socialt velfærdsarbejde i det maritime Danmark. Derfor er alle, som vælger KOMPAS Hotel, med at gøre en stor forskel for tusindvis af mennesker, som har brug for det.

Nyt navn og nye tider
I 2018 påbegyndte KOMPAS Hotel en markant udvidelse af hotellet, hvilket på én gang fordobler antallet af hotelværelser og mødefaciliteter. Samtidig har facaden på den gamle, bevaringsværdige hotelbygning fra 1956 fået et ansigtsløft; der er kommet en ny udgang mod Nyhavnsgade, og på sydsiden er der anlagt en stor, overdækket terrasse. I samme anledning skiftede hotellet navn til KOMPAS Hotel Aalborg for at markere, at hotellet går en ny tid i møde.

Hjemmeside: kompashotel.com