Kragh Andersen A/S

Bronzesponsor

Krogh Andersen

Krogh Andersen A/S sikrer den optimale, visuelle identitet for små og store virksomheder og organisationer i Danmark. Vores mangeårige erfaring og brede faglighed hos vores medarbejdere gør os til den naturlige one-stop-shop for en bred vifte af kunder.

Vi har ikke blot de faglige kompetencer og det rigtige udstyr, vi tilfører også projektet professionel sparring og rådgivning.

Derfor er vi klar til at påtage os store opgaver, hvor faglighed i alle led er forudsætning for den bedste kvalitet. Vi lytter til vores kunder, så vi forstår deres ønsker og behov. På den måde får vi glade kunder og skaber tætte og varige relationer.

Vi hjælper alle lige fra den selvstændige tømrer til store organisationer, der har brug for at være synlig overfor sine kunder og samarbejdspartnere.

Vi tilbyder bl.a.: Facadelogoer · Pyloner · Bildekorationer · In-store og POS · Digital skiltning · Udstillingssystemer · Storformatprint · Tryksager · Reklameartikler · Klistermærker · Byggeskilte · Bannere · og meget mere…

 

Mie H. Mortensen

Lasse Jensen, Krogh Andersen

Kragh Andersen A/S

Mads Clausens Vej 18

9800 Hjørring

Telefon

Telefon : +45 98 92 07 55