NORTH

Bronzesponsor

NORTH

North Risk er et stærkt finansielt rådgivningshus i Danmark.
De fire virksomheder Jysk Pension, Contea, FinPro og Status indgår partnerskab med Polaris og etablerer North Risk, der tilbyder uvildig og komplet finansiel rådgivning til virksomheder, organisationer og deres medarbejdere i hele Danmark. NORTH er den første rådgiver som kan levere uvildig rådgivning inden for forsikring, pension, financial procurement og realkreditfinansiering med afsæt i de fire virksomheders eksisterende specialkompetencer på områderne.

NORTH formidler attraktive, forsikringsbaserede pensionsprodukter til virksomheder og medarbejdere.
Med udgangspunkt i en bred vifte af komplette pensions- og sundhedsaftaler yder vi værdiskabende og nærværende rådgivning med fokus på den enkelte.

NORTH er ikke bare din pensionsrådgiver, vi skaber tryghed som kompetente guide gennem komplekse og risikobetonede finansielle beslutninger og processer.
Den finansielle sektor kan være svær og tidskrævende at navigere i. Men med afsæt i dyb faglighed, tilgængelighed og enkle beslutningsgange leder vi vores kunder på rette vej, så de kan indfri deres ambitioner og mål.

NORTH er den professionelle vejviser, og vejen frem er stik nord: fremad og opad. Som din risk guide forpligter jeg mig til personlig og 360-graders rådgivning af højeste kvalitet, så vi sammen finder løsninger, der giver de bedste muligheder for at gå fremtiden sikkert i møde.

Personlig har jeg har over 32 års erfaring indenfor pensionsrådgivning, salg af forsikring, sundhedsforsikring og firmapensionsordninger. Investeringsrådgivning af pension, frie midler og formue.  Jeg hjælper med forebyggelse, trivsel og forbedring af sundhedstilstanden.

Jeg er privat Investor og iværksætter, som direkte investerer i virksomheden og opstarters.

Vi ses og god dag.

Med venlig hilsen

Lars Bartholomæussen

Pensionsdirektør & partner

Hjemmeside:  www.northrisk.dk