TommyTelt

Sølvsponsor

 

Jyllands bedste teltudlejning
Hos TommyTelt.dk har de alt til festen. De er førende inden for teltudlejning, og udlejning af andre festartikler i hele Jylland fra deres afdelinger i Aalborg og Aarhus. Deres sortiment indeholder telte i mange forskellige størrelser, og til hvert et formål. TommyTelt.dk garanterer det perfekte telt til bryllup, konfirmation, rund fødselsdag og større arrangementer samt de helt rigtige borde, stole, og alt i bordpynt og servietter bestemt ud fra kundens ønsker.

Besøg deres showroom på Voerbjergvej 36 i Nørresundby og Viengevej 3k i Risskov og få inspiration samt rådgivning til din næste fest.

Pga. stigende aktivitet i både vores Aalborg og Århus afdeling, anbefaler de at du booker en tid på tlf. 70 22 83 88 hos vores dygtige festplanlæggere for at få den bedste service og rådgivning til din næste fest.

Festpakker og Eventplanlægning
Udover udlejning af telte kan du også leje en jukeboks, rodeotyre og hoppeborge – så uanset om du har et arrangement til 20 eller 6000 personer, har vi den bedste løsning til dig eller dit firma. Fælles for alle fester er, at de altid gør sit ypperste for at gøre din fest så personlig som muligt. Derfor sætter de sig altid godt ind i den enkelte fest for at nå frem til, hvilke underholdningselementer der passer bedst til din fest. Det betyder også, at de blandt andet har hoppeborge med forskellige temaer, så hvis du eksempelvis skal afholde en junglefest, har de den helt perfekte Tarzan hoppeborg.

Uanset hvor din fest er, kommer de med glæde ud med telte og andet, du måtte ønske.

   

  Hjemmeside: tommytelt.dk

  Tommy Telt – Indehaver

  TommyTelt

  Voerbjergvej 36
  9400 Nørresundby

  Telefon

  Telefon : 70 22 83 88

  Mail